IOAN MOCANU, CAMPION MONDIAL: Aceasta este aceea din America, de campion mondial. Daca va spun povestea … Deci, campion mondial la prajina, m-am antrenat cu un bat….

Castigati bani? Nu. Fac totul din placere, sanatate si bineinteles pentru Romania ca sunt foarte madru.

Ioan Mocanu are 55 de ani.  A castigat pana acum zeci de concursuri de atletism ale politistilor prin toate tarile lumii.
Anul trecut insa, a batut toate recordurile. A devenit campion mondial, cu un ajutorul unui bat luat din parc.

IOAN MOCANU, CAMPION MONDIAL: M-am dus in Herastrau, am rupt un bat de acolo, de vreo 3 metri si seara ca sa nu ma vada lumea ca rade, ma antrenam cu prajina.  A venit ora concursului Domnule Mocanu, aveti prajina? Nu, pentru ca Tomita nu mi-o da, am un bat.

Pentru ca o prajina performanta costa cateva sute de euro, prea mult pentru bugetul lui, si-a rugat un prieten sa i-o imprumute pe a lui. S-a lovit insa, de un refuz. Cu toate astea, nu s-a descurajat.

IOAN MOCANU, CAMPION MONDIAL:  Daca te antrenezi, vei ajunge mare. Si a avut dreptate. Am ajuns campion mondial. Acestea sunt cele 4 de la Bruxelless.
Aceaste este de aur, la 400 de metri garduri.  Acestea sunt cele de anul trecut, de anul acesta, dublu campion European. Acestea 2.


Alearga pana rupe incaltarile pentru Romania, si nu se plange niciodata oricat de greu ar fi.

IOAN MOCANU, CAMPION MONDIAL: Greutatile trebuie sa le ignori. Numai asa poti sa megi mai departe. Nu va cumparati toata incaltamintea noua? Acelea de antrenament de ce sa fie noua? Gasesc magazine mai ieftine.


Calitatile atletice il ajuta si in munca de politist.  Nu simte ca face efort atunci cand trebuie sa fuga dupa infractori.

IOAN MOCANU, CAMPION MONDIAL: Le-am zis, ramai pe loc. Nu a vrut sa ramana. A fugit. In 60 de metri l-am prins.

Daca pentru colegii din intreaga lume, Ioan Mocanu este un exemplu, pe strazile capitalei e doar un politist anonim. E la fel de mândru ca-si face datoria pe strazi cum e si cand urca pe podium.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si