Close sidebar
Close sidebar

Politistul Eugen Stan, huiduit de vecini! A fost dus de politisti la boxa apartamentului sau pentru verificari: "E un monstru"

Se cauta noi piste in dosarul care a socat o tara intreaga. Politistul Eugen Stan a fost scos astazi din Arestul Central si dus la o noua runda de perchezitii. Anchetatorii au verificat boxa apartamentului in care fostul lor coleg a locuit cu fosta sotie. Prezenta lui in cartier a starnit indignarea vecinilor.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In huiduieli. Asa a plecat politistul din fata blocului unde a locuit cu fosta sotie o buna bucata de timp. Anchetatorii au decis sa descinda la fosta adresa dupa ce au aflat ca politistul inca ar mai detine aici o boxa, desi apartamentul a fost vandut in urma cu doi ani.

In aceasta scara a locuit politistul abuzator. Astazi, colegii lui au venit pentru a ridica din aceasta boxa mai multe obiecte personale. Boxa a fost sigilata si probele duse spre a fi analizate.

De aici politistii au scos mai multe cutii.

- A venit politia si au luat tot felul de lucruri care apartineau fostului vecin.

- E rusinos, neplacut pentru toti. Monstru. Bine ca l-au gasit!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro


Vecinii se declara ingroziti si spun ca le este frica sa isi mai lase copii singuri la joaca, in fata blocului.

-Ai teama asta ca nu stii ce se intampla.



Acum, fosta sotie a politistului nici nu vrea sa mai dea ochii cu lumea de rusine, spune o prietena de-a femeii.

- Nici sa nu auda de el.

Oamenii spun ca aceasta si-a ascuns bine apucaturile.

Parchetul General a preluat pe 10 ianuarie ancheta in acest caz. Politistul este acuzat de savarsirea a trei infractiuni de agresiune sexuala si a unei infractiuni de perversiune sexuala.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI