Oare de cate astfel de imagini e nevoie ca cei din minister sa ia masuri? Nu e saptamana in care politistii sa nu fie pusi in pericol de interlopi ori indivizi beti sau agresivi. 

Cel pus la pamant e un sofer prins baut, spun cei de la rutiera. Desi e cu trei politisti peste el, dar tot tipa ca din gura de sarpe! Cu cateva minute inainte, a fost tras pe dreapta, iar cand i s-a cerut sa sufle in etilotest, atat el, cat si doi prieteni alaturi de care era

in masina, au inceput scandalul!

Scena se deruleaza in plina strada, sub ochii a zeci de martori. Doi dintre agenti trag de el in timp ce al treilea se urca, la propriu, pe suspect. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Prins cu greu in catuse, individul care mai devreme era zmeu, se tanguie in fata oamenilor legii pe care-i ameninta ca vine cu... "taticul".

Soferul si cei doi prieteni s-au ales cu dosar penal pentru ultraj.

Imaginile de acum sunt picatura care a umplut paharul pentru politistul din Dolj, care saptamana trecuta a fost ranit in timpul unei interventii.

Sorin Cepoi a fost atacat de acest individ, prins baut la volan, dupa ce se intorcea, se pare, de la un jaf. Totul s-a intamplat in masina de politie, neprevazuta cu un grilaj desparitor, asa cum ar fi fost normal.

“Singurul efect pe care aceasta postare as vrea sa il aiba e acela de a determina persoanele responsabile sa depaseasca perioada promisiunilor, sa actioneze pentru a ne schimba procedurile invechite”, spune Sorin Cepoi.

Dar si sa ii doteze, strada fiind cel mai periculos loc. Politistul le-a propus o lista.  

“Pistoale cu eletrcosocuri, cu bodycam-uri, cu veste anti-injunghiere deoarece din nefericire in urma unor astfel de fapte exista colegi care astazi nu mai pot sa povesteasca cele intamplate”, mai spune acesta.

Daca ar fi avut o vesta speciala, probabil ca tragedia din iulie nu ar fi avut loc. Atunci, un politist a fost injunghiat mortal, intr-o gara din judetul Suceava.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si