Close sidebar
Close sidebar

Politistul pedofil ameninta cu greva foamei: “Sunt nevinovat. Nu le-am comis eu”

Politistul pedofil, Eugen Stan, ameninta ca va intra in greva foamei. Barbatul este incarcerat, fiind acuzat ca ar fi abuzat de mai multi copii, in blocurile din Bucuresti.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Eugen Stan, politistul pedofil care a agresat mai multi copii in blocurile din Bucuresti, ameninta ca va face greva foamei daca anchetatorii vor continua sa ii acuze de alte agresiuni sexuale inregistrate cu autor necunoscut.

Dupa inciedntul surprins de camerele de supraveghere, in care Eugen Stan a fost surprins agresand doi fratiori intr-un lift, barbatul a fost acuzat de zeci de astfel de fapte inregistrate in ultimul deceniu cu autor necunoscut, scrie Observator.tv.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Unele fapte le-am recunoscut, eram pe filmari…Dar ei (n.r. investigatorii care ancheteaza cazul) vor sa imi puna in carca tot ce nu s-a rezolvat pana acum. In celelalte cazuri, sunt nevinovat, nu le-am comis eu. O sa intru in greva foamei!", ameninta din celula politistul pedofil, care se afla de o luna in Arestul Central al Politiei Capitalei.

Eugen Stan a recunoscut ca a agresat mai multe femei si copii dupa ce a fost filmat de camerele de supraveghere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI