Eugen Stan, politistul filmat intr-un lift al unui bloc din Capitala in timp ce agresa doi copii, a fost dat in judecata de fostul lui sef, Vornicu Emanuel Rene.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Comisarul sef Vornicu Emanuel Rene, sef Serviciu Supraveghere Rutiera sectoarele 1,2 si 6 din cadrul Birgazii Rutiere, a fost demis la cateva zile dupa ce s-a aflat ca pedofilul din lift este politist. Scandalul urias provocat de Eugen Stan a ajuns pana la premierul de la acea vreme, Mihai Tudose, care a cerut masuri urgente, in conditiile in care trecutul pedofilului era cunoscut de colegii si superiorii acestuia.

Vornicu Emanuel Rene a fost prezentat in presa, la inceputul acestui an, ca omul care l-a protejat ani intregi pe Eugen Stan, despre care s-a spus ca i-ar fi fost sofer personal. Acum, fostul sef de la Rutiera ii cere socoteala fostului subaltern pentru problemele pe care i le-a creat. Vornicu l-a actionat in instanta pe Stan in „civil”, iar primul termen al procesului a avut loc pe 24 aprilie, la doar 4 zile dupa ce seful de la Rutiera a inregistrat actiunea la Judecatoria Sectorului 5.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si