Eugen Stan va iesi luna viitoare din arest pentru a merge la Judecatoria Cornetu, in ceea ce ar putea sa fie ultimul termen din procesul de divort intentat de sotia lui, Marinela.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Procesul a fost deschis in luna noiembrie a anului trecut insa a inceput cu adevarat in urma cu doua saptamani si jumatate. Eugen Stan a fost citat la Arestul Central Bucuresti, iar cererea a fost admisa pe 15 mai. La ultimul termen, de acum o saptamana, Marinelei i s-a acceptat proba cu inscrisuri si cea cu martor.

Eugen Stan a fost arestat la inceputul acestui an dupa ce camerele de supraveghere aflate intr-un lift dintr-u bloc bucurestean, in care pipaia doi copii. Scandalul a devenit si mai mare cand s-a aflat ca acesta era angajat al Ministerului de Interne si ca ar fi fost protejat de catre superiorii lui, care ar fi stiut de apucaturile acestuia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si