"Nu au aparut schimbari in privinta starii de sanatate a pacientului. Este internat la Terapie Intensiva, fiind intubat si ventilat. Pot aparea oricand complicatii, leziunile suferite fiind severe. Pronosticul este in continuare extrem de rezervat", a declarat pentru News.ro, medicul Tudor Ciuhodaru, purtatorul de cuvant al Spitalului de Neurochirurgie din Iasi.

Politia Romana a scris, miercuri dimineata, pe pagina oficiala de Facebook, ca agentul sef adjunct de politie Sfichi Dan Ciprian a depasit noaptea cu bine.

”Ciprian a depasit noaptea cu bine. O parte dintre colegii nostri au donat deja sange, pentru a fi in rezerva spitalului, pentru orice eventualitate, iar altii vor merge in aceasta dimineata catre centrele specializate. Multumim tuturor pentru gandurile bune adresate lui Ciprian”, este mesajul Politiei Romane.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Politistul a fost operat de urgenta in cursul zilei de marti la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, de o echipa formata din zece medici. Interventia a durat mai multe ore, iar la final medicii au anuntat ca starea pacientului se mentine critica, leziunile suferite la cap fiind foarte grave.
Potrivit medicilor, politistul a suferit multiple traumatisme severe.

Agentul de politie a fost ranit, marti dimineata, in timpul unor perchezitii pe care Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceva le-a facut la mai multe locatii apartinand unei grupari suspectate de droguri de risc si mare risc.

Oficialii Politiei Romane au anuntat ca barbatul a fost ranit cu o sabie, in timpul misiunii, iar leziunile la cap sunt extrem de grave intrucat nu purta casca de protectie, desi o avea in dotare.

Cel care l-a ranit a fost retinut si este recidivist, fiind arestat, in 2016, pentru trafic de droguri, Ulterior, a fost plasat sub control judiciar, pana in octombrie 2017.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si