Close sidebar
Close sidebar

Politistul ranit la Radauti, intubat si ventilat mecanic. Pronosticul este in continuare extrem de rezervat

Starea politistului ranit in timpul perchezitiei de la Radauti se mentine critica, el fiind intubat la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Neurochirurgie din Iasi. Pronosticul ramane in continuare rezervat, au anuntat, mieruri, medicii din Iasi.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Nu au aparut schimbari in privinta starii de sanatate a pacientului. Este internat la Terapie Intensiva, fiind intubat si ventilat. Pot aparea oricand complicatii, leziunile suferite fiind severe. Pronosticul este in continuare extrem de rezervat", a declarat pentru News.ro, medicul Tudor Ciuhodaru, purtatorul de cuvant al Spitalului de Neurochirurgie din Iasi.

Politia Romana a scris, miercuri dimineata, pe pagina oficiala de Facebook, ca agentul sef adjunct de politie Sfichi Dan Ciprian a depasit noaptea cu bine.

”Ciprian a depasit noaptea cu bine. O parte dintre colegii nostri au donat deja sange, pentru a fi in rezerva spitalului, pentru orice eventualitate, iar altii vor merge in aceasta dimineata catre centrele specializate. Multumim tuturor pentru gandurile bune adresate lui Ciprian”, este mesajul Politiei Romane.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Politistul a fost operat de urgenta in cursul zilei de marti la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, de o echipa formata din zece medici. Interventia a durat mai multe ore, iar la final medicii au anuntat ca starea pacientului se mentine critica, leziunile suferite la cap fiind foarte grave.


Potrivit medicilor, politistul a suferit multiple traumatisme severe.

Agentul de politie a fost ranit, marti dimineata, in timpul unor perchezitii pe care Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceva le-a facut la mai multe locatii apartinand unei grupari suspectate de droguri de risc si mare risc.

Oficialii Politiei Romane au anuntat ca barbatul a fost ranit cu o sabie, in timpul misiunii, iar leziunile la cap sunt extrem de grave intrucat nu purta casca de protectie, desi o avea in dotare.

Cel care l-a ranit a fost retinut si este recidivist, fiind arestat, in 2016, pentru trafic de droguri, Ulterior, a fost plasat sub control judiciar, pana in octombrie 2017.

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI