Despărţirea lui Marius Franţescu de Alina, soţia sa de ani buni, cu care formase o familie frumoasă şi fericită, aşa cum credeau apropiaţii, a fost un şoc pentru mulţi. În vară, Marius Franţescu, cu soţia şi băieţelul lor de trei ani, au fost în vacanţă la mare. Iar pozele din respectiva vacanţă arată o familie fericită, nimic parcă nu prevestea nenorocirea. În imagini, toţi trei zâmbesc fericiţi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De altfel, Marius credea că are tot ce şi-a dorit alături de Alina. Când au aflat că vor deveni părinţi, cei doi şi-au cumpărat şi prima lor casă împreună. Erau polţişti amândoi, şi conform declaraţiilor de avere făcute publice, nu aveau averi, aşa că au făcut în 2014 un credit ”Prima casă”, cu care şi-au cumpărat apartamentul la care visau.

În urmă cu o săptămână însă, cei doi au pus capăt căsniciei.

Au făcut-o într-un mod civilizat, dacă e să luăm în calcul că au divorţat la notar şi că au decis să-şi împartă custodia băieţelului lor, Luca.

Sâmbătă, Luca era în grija tatălui său, când Alina a venit să-l ia şi a descoperit tragedia. Marius Franţescu îşi împuşcase băieţelul şi apoi se omorâse şi el, cu pistolul din dotare. Motivul, spun apropiaţii, ar fi fost răzbunarea din cauza geloziei.

Se pare că Marius Franţescu ar fi aflat că fosta sa soţie are o relaţie cu un alt bărbat, coleg de serviciu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si