Slujba de inmormantare a inceput cu un ceremonial la Biserica Acoperamantul Maicii Domnului, unde a si fost ingropat.

Sute de colegi din Politia Transporturi Feroviare, dar si angajati de la Inspectoratul de Poliţie a Judetului Suceava, alaturi de prieteni si colegi i-au adus un ultim omagiu politistului mort la datorie.

La ceremonialul religios a participat si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, noteaza monitorulsv.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Politistul  a fost ucis in Gara Burdujeni, joi seara, fiind injunghiat de catre un tanar de 24 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri de cutit, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu.

"La un moment dat, un tanar a venit prin spatele politistului si, fara a spune ceva sau a face vreun alt gest, l-a injunghiat in gat.

Politistul a cazut, iar tanarul, in varsta de 24 de ani, a continuat sa il loveasca cu cutitul, in zona toracelui", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Suceava, precizand ca intre politist si tanar nu existase niciun conflict anterior.

Potrivit acestuia, la fata locului a ajuns un echipaj de la Ambulanta, insa politistul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul. Agresorul a fost imobilizat la scurt timp de la incident, in gara, de catre o patrula de politisti.

Politistul care si-a pierdut viata avea 38 de ani si era tatal a doi copii. Presedintele Iohannis l-a decorat post-mortem.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si