Țări precum Estonia, Letonia și Lituania au interzis în urmă cu câteva zile circulația autoturismelor înmatriculate cu numere rusești pe teritoriul lor. Astăzi, demersul a fost preluat și de Polonia.

Fără mașini înmatriculate cu numere rusești, în Polonia

Ministrul de Interne al Poloniei, Mariusz Kaminski, a anunțat noul demers adoptat în Polonia.

Acesta prevede ca pe teritoriul Poloniei să nu mai circule autoturisme înmatriculate în Rusia.

Acest demers va fi aplicat începând de duminică, cu data de 17 septembrie 2023.

Inițiativa interzicerii autoturismelor înmatriculate în Rusia a pornit de la țările baltice, Estonia, Letonia și Lituania, care și-au închis granițele în urmă cu trei zile. 

Astfel, în țări precum Polonia, Estonia, Lituania și Letonia, autoturismele înmatriculate cu numere rusești nu vor mai putea circula.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Părerea unui expert, în urma întâlnirii dintre Vladimir Putin și Kim Jong Un. Care este gestul făcut de președintele Rusiei, față de liderul nord-coreean

Polonia a adoptat demersul inițiat de țării precum Estonia, Letonia și Lituania de a interzice circulația pe teritoriul țării a autoturismelor înmatriculate cu numere rusești.

Polonia a adoptat demersul inițiat de țării precum Estonia, Letonia și Lituania de a interzice circulația pe teritoriul țării a autoturismelor înmatriculate cu numere rusești.

[Sursa foto: Freepik]

Măsuri adoptate din cauza războiului pornit de Rusia împotriva Ucrainei

Măsura adoptată de țările baltice, care va fi aplica începând de mâine și în Polonia vine din dorința stopării invaziei rusești în Ucraina, dar și ca o consecință în urma războiului dintre cele două țări.

La data de 8 septembrie, Comisia Europeană a adoptat decizia care prevede că vehiculele înmatriculate în Rusia nu mai pot intra pe teritoriul UE în scopuri private sau comerciale, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Kim Jong-Un își continuă vizita în Rusia. Liderul nord-coreean va vizita fabricile de aviație militară și civilă din Komsomolsk-pe-Amur

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si