Un pompier din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a primit o pedeapsa de o luna de inchisoare cu amanarea pedepsei dupa ce ar fi hartuit o studenta pe care o primise in chirie.

Bugetarul i-ar fi trimis fetei mesaje cu continut licentios, dupa ce, in prealabil, victima nu a vrut sa mearga cu el la mare. in timpul investigatiei, oamenii legii au mai aflat un lucru: plutonierul major Stefan Cristinel Potop i-ar fi subinchiriat locuinta studentei, desi statul ii deconta lunar contravaloarea chiriei pe acel imobil.

Plutonierul Potop a primit pedeapsa inainte de Sarbatori, insa, nemultumit de ea, a formulat apel, ce urmeaza a fi inregistrat la Curtea de Apel Militara Bucuresti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit motivarii primei instante, pompierul a fost trimis in judecata in septembrie 2017, dupa mai bine de un an de investigatii derulate de catre procurorii Parchetului Militar Iasi.

In 2016, Maria, studenta la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“, a formulat

o plangere impotriva pompierului, acuzandu-l ca, la cateva zile dupa ce a inchiriat un apartament de la el, Potop i-ar fi propus sa mearga cu el la mare, apoi i-ar fi trimis mai multe mesaje cu continut licentios. in mai putin de o sap­tamana, fata a parasit astfel apartamentul. Se pare ca studenta nu era prima victima a plutonierului Potop, relateaza ziaruldeiasi.ro.

„Din continutul actului de sesizare a rezultat de asemenea ca inculpatul a adresat comunicari similare si altei

persoane de gen feminin, despre care V.M.C. a aflat intamplator“, se arata in motivarea ju­decatorilor.

Cristinel Potop a inchiriat garso­niera cu pricina in 2015, beneficiind de atunci de compensatia pentru chirie. in vara anului 2016, pompierul a semnat un contract de inchiriere pe 10 luni cu victima din acest dosar, contravaloarea lunara a chiriei fiind de 180 de euro. Fata a inceput efectiv sa locuiasca in garsoniera pe 24 iulie.

In noaptea de 26 spre 27 iulie, pompierul i-a trimis fetei mesajele cu caracter licentios si amenintator. A doua zi, studenta si-a sunat tatal, iar acesta l-a sunat pe pompier, fiind, la randul sau, jignit. Barbatul i-a spus bugetarului ca ii va face plangere, motiv pentru care Potop i-a trimis banii prin curier rapid, iar fata a eliberat apartamentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si