Close sidebar
Close sidebar

Pompier de la ISU Iasi, condamnat pentru hartuirea unei studente

Un angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi a fost condamnat la o luna de inchisoare cu amanare si obligat sa presteze munca in folosul comunitatii, dupa ce ar fi hartuit o studenta. In timpul investigatiei, s-a aflat ca pompierul ii subinchiriase tinerei apartamentul pentru care statul ii deconta sederea.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un pompier din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a primit o pedeapsa de o luna de inchisoare cu amanarea pedepsei dupa ce ar fi hartuit o studenta pe care o primise in chirie.

Bugetarul i-ar fi trimis fetei mesaje cu continut licentios, dupa ce, in prealabil, victima nu a vrut sa mearga cu el la mare. in timpul investigatiei, oamenii legii au mai aflat un lucru: plutonierul major Stefan Cristinel Potop i-ar fi subinchiriat locuinta studentei, desi statul ii deconta lunar contravaloarea chiriei pe acel imobil.

Plutonierul Potop a primit pedeapsa inainte de Sarbatori, insa, nemultumit de ea, a formulat apel, ce urmeaza a fi inregistrat la Curtea de Apel Militara Bucuresti.

Potrivit motivarii primei instante, pompierul a fost trimis in judecata in septembrie 2017, dupa mai bine de un an de investigatii derulate de catre procurorii Parchetului Militar Iasi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In 2016, Maria, studenta la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“, a formulat o plangere impotriva pompierului, acuzandu-l ca, la cateva zile dupa ce a inchiriat un apartament de la el, Potop i-ar fi propus sa mearga cu el la mare, apoi i-ar fi trimis mai multe mesaje cu continut licentios.

in mai putin de o sap­tamana, fata a parasit astfel apartamentul. Se pare ca studenta nu era prima victima a plutonierului Potop, relateaza ziaruldeiasi.ro.

„Din continutul actului de sesizare a rezultat de asemenea ca inculpatul a adresat comunicari similare si altei persoane de gen feminin, despre care V.M.C. a aflat intamplator“, se arata in motivarea ju­decatorilor.

Cristinel Potop a inchiriat garso­niera cu pricina in 2015, beneficiind de atunci de compensatia pentru chirie.

in vara anului 2016, pompierul a semnat un contract de inchiriere pe 10 luni cu victima din acest dosar, contravaloarea lunara a chiriei fiind de 180 de euro. Fata a inceput efectiv sa locuiasca in garsoniera pe 24 iulie.

In noaptea de 26 spre 27 iulie, pompierul i-a trimis fetei mesajele cu caracter licentios si amenintator. A doua zi, studenta si-a sunat tatal, iar acesta l-a sunat pe pompier, fiind, la randul sau, jignit.

Barbatul i-a spus bugetarului ca ii va face plangere, motiv pentru care Potop i-a trimis banii prin curier rapid, iar fata a eliberat apartamentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI