Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, incendiul de vegetaţie a izbucnit, vineri, în localitatea Eşelniţa, iar în timpul intervenţiei de stingere a focului, un pompier de la Garda de Intervenţie Orşova a suferit arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 30 la sută din suprafaţa corpului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Eleva de 15 ani, dispărută în drum spre scoală! Maria Cristina este de negăsit

"Acesta a fost surprins de flăcări în urma căderii de pe versant a unui trunchi de copac şi aprinderii vegetaţiei uscate din apropierea pompierului", transmit reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Pompierul a primit ajutor medical de urgenţă de la paramedicii SMURD, care l-au şi transportat la Urgenţe la Orşova, ulterior acesta fiind transportat de un echipaj SAJ în municipiul Drobeta Turnu Severin, de unde a fost preluat de către elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si