Pompierii au fost solicitați miercuri să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gardul viu aflat chiar în imediata apropiere a terenurilor de tenis.

Citeste si: Motivul incendiului de la Spitalului Bagdasar-Arseni

Imediat după ce focul s-a întețit, fiind favorizat de vântul puternic de afară, pompierii au constatat că mașina din dotare este defectă și că trebuie dusă la casat, asta pentru ca apa nu ieșea din cisternă.

Citeste si: UPDATE| Incendiu la acoperișul secției UPU a Spitalului Bagdasar-Arseni din Sectorul 4 al Capitalei. 7 pacienți și personalul medical s-au autoevacuat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Explicaţia de la faţa locului a fost că s-a blocat pompa de apă, aşa că s-a solicitat ajutorul altei autospeciale cu apă, asta în timp ce focul creştea în intensitate, fiind antrenat şi de bannerele atârnate de gard.

Citeste si: Incendiu violent, cu risc de propagare, într-un depozit din Huși

Un alt incendiu puternic a izbucnit la un spațiu de depozitare din Huși

Un alt  incendiu violent a izbucnit, în această dimineață, în Huși, la un spațiu de depozitare destinat depozitării și prelucrării resturilor vegetale.

Citeste si: Șase persoane au murit după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări

"La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu violenţă la resturile vegetale depozitate, punând în pericol o hală, o locuinţă şi mai multe utilaje.

Pompierii militari acţionează pe  două sectoare de stingere; primul, pentru limitarea incendiului, iar cel de-al doilea- pentru protejarea bunurilor aflate în pericol. Nu sunt înregistrate victime", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanci

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei incendiului.

Citeste si: Mașina unor ucraineni a luat foc pe Valea Oltului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si