O persoană de aproximativ 70 de ani, cu mai multe traumatisme, care a fost preluată de medici.  

Citește și: Un copil de zece ani este căutat în apele Crişului Negru. Un elicopter SMURD survolează zona

“Referitor la persoana asistată în zona lacului Tarnița, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Gilău și a Punctului de Lucru Florești au intervenit cu o autospecială, o barcă și un echipaj SMURD pentru a salva de pe malul lacului o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani, care prezenta mai multe traumatisme.

Aceasta a fost preluată de către paramedici în stare de conștientă. Revenim cu imagini.”, transmit autoritățile.  

Citește și: Un copil de 1 an și șapte luni se află în stare gravă după ce a căzut într-un bazin cu apă

Un copil de 1 an și șapte luni se află în stare gravă după ce a căzut într-un bazin cu apă

Un copil de 1 an și șapte luni din localitatea Jena, județul Timiș, se află în stare gravă la spital, după ce a căzut într-un bazin cu apă. Potrivit Poliției din Timiș, incidentul a avut loc luni, în jurul orei 14:30. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au început de îndată manevrelor de resuscitare până la sosirea echipajelor medicale. După manevrele de resuscitare, copilului i-a revenit pulsul, acesta fiind transportat la spitalul din Timișoara. 

Citește și: Un copil de 2 ani a căzut de la înălțime pe Calea Mănăștur din Cluj. A fost transportat la spital de urgență

Trupul neînsuflețit al unei femei care a fost dată dispărută de acasă în luna decembrie a anului 2022 a fost identificat, luni, 29 mai 2023, într-un lac din judeţul Neamţ. Starea avansată de descompunere a cadavrului nu le-a permis oamenilor legii să stabilească dacă are urme de violenţă, aşa că se aşteaptă concluziile legiştilor cu privire la cauza morții. 

Citește și: Tragedie la Costinești: un bărbat a decedat în timp ce căuta scoici în mare

''La data de 29 mai a.c., în jurul orei 13:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în albia lacului Bâtca Doamnei, a fost identificat corpul unei persoane, de sex feminin'',   au transmis luni, 29 mai 2023, reprezentanții Poliţiei Judeţeane Neamţ.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si