UPDATE:  Pompierii din Braila au descoperit si trupul baiatului de 14 ani. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Braila, Stefan Stoian, trupul baiatului de 14 ani a iesit la suprafata, fiind descoperit la aproape o suta de metri de plaja unde s-a inecat.

Cadavrul copilului a fost dus la Serviciul de Medicina Legala Braila.

 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Braila, Stefan Stoian, trupul tanarului de 30 de ani a fost gasit in judetul Galati, la aproape patru kilometri de locul unde s-a inecat.

Pompierii si scafandrii continua insa cautarile pentru a gasi si trupul copilului de 14 ani, nepotul barbatului mort.

Joi dupa-amiaza, doi frati minori, aflati la Plaja Lipoveneasca, au intrat sa se scalde in Dunare. La un moment dat, ei au dat semne ca se ineaca, astfel ca unchiul lor, in varsta de 30 de ani, s-a aruncat dupa ei in fluviu. Unul dintre copii a reusit sa fie adus la mal de un galatean care a fost martor al incidentului. Din nefericire, unchiul copiilor si cel de-al doilea minor, un baiat de 14 ani,  au fost inghititi de apa.

Zona in care cei doi au fost inghititi de ape este extrem de periculoasa.

In urma cu aproximativ doua saptamani, un alt brailean si-a gasit sfarsitul in Dunare, in acelasi loc. Este o zona in care apa este foarte adanca si se formeaza curenti foarte periculosi, dar in pofida avertismentelor date de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, brailenii continua sa mearga la scaldat sau la pescuit in acest punct, fara sa ia in considerare ca isi pun vietile in pericol.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si