Close sidebar
Close sidebar

Pompierii din Neamt cauta de cateva ore un baiat de 6 ani care a intrat in Siret si nu a mai iesit

Un copil de aproximativ sase ani este cautat, miercuri dupa-amiaza, de pompierii din Neamt, dupa ce a intrat sa se scalde in raul Siret si nu a mai iesit la suprafata. El este cautat cu ajutorul unei barci pneumatice.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, pompierii au fost solicitati sa intervina, miercuri dupa-amiaza, pentru gasirea unui copil care a intrat in raul Siret sa se scalde si nu a mai iesit la mal.

La locul incidentului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o barca pneumatica, din cadrul Detasamentului de Pompieri Roman.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Conform primelor informatii, copilul ar avea aproximativ sase ani si ar fi mers sa faca o baie in rau. Apelul la 112 a fost facut de un adult care se afla in zona.

La ora transmiterii acestei stiri, cautarile copilului sunt in plina desfasurare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI