Incendiu la o hală de deșeuri din Sibiu. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor.  

“La fața locului sunt mobilizate trei autospeciale de stingere, două autoscări, două autospeciale de primă intervenție și comandă, două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și o autocisternă.”, a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan. A fost trimisă și o avertizare RO-Alert.  

Citește și: Mai mulți angajați s-au evacuat după ce un incendiu a izbucnit la o hală de depozitare din Târgu Mureş

Din fericire nu sunt înregistrate victime nici persoane care au nevoie de asistență medicală.  

Un număr de aproximativ 5 persoane, s-au autoevacuat înainte de sosirea forțelor.  Incendiul a fost lichidat. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu devastator la o hală din Suceava. Pompierii au intervenit cu 17 autospeciale

Mai mulți angajați s-au evacuat după ce un incendiu a izbucnit la o hală de depozitare din Târgu Mureş

Un incendiu cu degajare mare de fum a avut loc, miercuri dimineață, la o hală de depozitare din Târgu Mureş. Zece angajați s-au evacuat.

Pompierii din Mureș  au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de depozitare din Târgu Mureş.

Citește și: UPDATE: Trei persoane au fost rănite în urma unei explozii în Argeș. Printre victime se află și doi minori

”Pompierii Detaşamentului Târgu Mureş intervin în municipiul Târgu Mureş, în urma izbucnirii unui incendiu într-o hală de depozitare cu suprafaţa de circa 800-1.000

mp, situată pe strada Livezeni. La faţa locului au fost mobilizate 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă”, a transmis, miercuri dimineaţă,  ISU Mureş.

Citește și:  Incendiu puternic la un depozit de mase plastice din Satu Mare

Personalul care desfășoară activități în interiorul halei a fost evacuat și nimeni nu necesită îngrijiri medicale. Pompierii lucrează în continuare pentru lichidarea incendiului.

Incendiu puternic la un depozit de mase plastice din Satu Mare

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, la un operator economic cu activitate în prelucrarea maselor plastice. Pompierii au intervenit de urgență. Incendiu puternic, în cursul zilei de duminică, la un operator de mase plastice din Satu Mare. Detașamentul de pompieri a intervenit pentru lichidarea focului. La sosirea acestora, focul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unei hale metalice pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O mănăstire a luat foc, noaptea trecută, după ce a fost lovită de trăsnet

Concomitent cu acțiunea de stingere, aceștia au fost nevoiți să intervină și la stingerea altor două incendii, propagate de la fabrica de plastic. Pe lângă suprafața de 300 de metri pătrați distrusă, un motostivuitor și alte materiale plastice au ars și ele.  

Citește și: VIDEO- Zeci de persoane rănite după ce un bărbat din Vâlcea și-ar fi dat foc în garsonieră

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si