Mai multe autospeciale de stingere au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit la o hală din comuna Tărtărești, unde sunt depozitate 100 de tone de rumeguș.

Citeste si: Incendiu puternic în zona industrială Buzău. Mesaj RO-ALERT de ultimă oră

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Se intervine în cazul unui incendiu în care arde rumeguş depozitat într-o hală din comuna Tărtăşeşti, sat Bâldana. Incendiul este localizat şi nu se poate extinde. Având în vedere cantitatea mare de rumeguş depozitat, circa 100 tone, operaţiunile de stingere vor fi de durată”, precizează ISU Dâmboviţa.

Citeste si: Incendiu la o cabană din Sibiu în care erau cazate 52 de persoane

Forțele de intervenție au fost suplimentate, ținându-se cont de cantitatea mare de rumeguș aflată în încăpere.

14 hectare de grâu au luat foc la Arad

Tot marți seară pompierii intervin și în Arad, unde un lan de grâu a ars ca o torță. Aproximativ 14 hectare de grâu și șase de rapiță au fost mistuite de flăcări. Focul ar fi pornit de la o țigară aruncată la întâmplare.

Mai multe autospeciale de stingere intervin pentru lichidarea focului.

Incendiu la o cabană din Sibiu în care erau cazate 52 de persoane

Un incendiu a izbucnit, luni dimineață, în jurul orei 04:24, la o cabană din Sibiu. Pompierii militari ai detașamentului Sibiu și ai punctului de lucru Șelimbăr au intervenit de urgență, în Râu Sadului, cu două autospeciale de stingere și un  echipaj SMURD.  Focul s-a manifestat la o cabană turistică. 

Incendiul s-a manifestat la acoperișul cabanei, pe o suprafață de 200 mp.

Citeste si:  Pompierii au intervenit cu şapte autospeciale de stingere, după ce acoperişul unui bloc a luat foc, în Cluj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si