Din primele informații transmise de la fața locului, cei doi erau la scăldat împreuna cu mai mulţi prieteni în apele Dunării în zona localităţii Gostinu.

Un tânăt a fost scos la suprafață, dar celălalt este căutat de scafandri

Cei doi tineri de 18 ani nu au mai ieşit la suprafaţă, dar unul dintre ei a fost scos din apă de unii oameni aflaţi care se aflau în zonă, pe o barcă.

El a fost dus la mal şi, după ce a primit primul ajutor, a fost dus la spital, fiind conştient şi cooperant.

Citeste si: Anunțul făcut de oamenii de știință: Nivelurile actuale de CO2 din atmosfera Terrei „nu au mai fost văzute de milioane de ani”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii de la ISU Giurgiu şi scafandrii de la ISU Bucureşti-Ilfov îl caută pe cel de-al doilea băiat. La faţa locului se află şi cadre medicale pregătite să intervină.

Citeste si: Noile carduri pentru alimente ajung la români. Anunțul Guvernului despre data livrării voucherelor sociale

Odată cu sosirea vremii calde, evenimentele nefericite de acest gen se întâmplă tot mai des.

Autoritățile avertizează cu privire la zonele strict interzise scăldatului, dar interzic și înotul în apele adânci, fie că vorbim de cele învolburate sau lacuri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si