Close sidebar
Close sidebar

Pompierii şi scafandrii caută un tânăr dispărut în apele Dunării

Pompieri şi scafandrii de la ISU Giurgiu şi ISU Bucureşti-Ilfov intervin duminică după-amiază în căutarea unui tânăr de 18 ani care a dispărut în apele Dunării. Acesta era la scăldat cu un alt prieten. Din fericire, băiatul de aceeași vârstă a fost scos teafăr la mal.

Laura Macovei,

Pompierii şi scafandrii caută un tânăr dispărut în apele Dunării


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din primele informații transmise de la fața locului, cei doi erau la scăldat împreuna cu mai mulţi prieteni în apele Dunării în zona localităţii Gostinu.

Un tânăt a fost scos la suprafață, dar celălalt este căutat de scafandri

Cei doi tineri de 18 ani nu au mai ieşit la suprafaţă, dar unul dintre ei a fost scos din apă de unii oameni aflaţi care se aflau în zonă, pe o barcă. El a fost dus la mal şi, după ce a primit primul ajutor, a fost dus la spital, fiind conştient şi cooperant.

Citeste si: Anunțul făcut de oamenii de știință: Nivelurile actuale de CO2 din atmosfera Terrei „nu au mai fost văzute de milioane de ani”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii de la ISU Giurgiu şi scafandrii de la ISU Bucureşti-Ilfov îl caută pe cel de-al doilea băiat. La faţa locului se află şi cadre medicale pregătite să intervină.

Citeste si: Noile carduri pentru alimente ajung la români. Anunțul Guvernului despre data livrării voucherelor sociale

Odată cu sosirea vremii calde, evenimentele nefericite de acest gen se întâmplă tot mai des.

Autoritățile avertizează cu privire la zonele strict interzise scăldatului, dar interzic și înotul în apele adânci, fie că vorbim de cele învolburate sau lacuri. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI