Nemţii şi-au propus recruteze mai mulţi ingineri. „Pentru filiala noastră din Cluj căutăm tineri ingineri de software şi ingineri mecanici talentaţi, care să deţină cunoştinţe tehnice în domeniu, dar cărora să nu le lipsească nici aptitudinile sociale, aşa-numitele soft skills. Candidaţii ideali trebuie să fie pasionaţi de ingineria auto, să-şi dorească să înveţe, dar şi să fie deschişi către provocările din domeniul mobilităţii şi al dezvoltării de autovehicule, care fac să crească gradul de digitalizare al automobilului”, a declarat Malte Radmann, managing director al Porsche Engineering Group GmbH.

Subsidiara din Cluj-Napoca a Porsche Engineering este cea de-a şasea filială a companiei, completând gama de servicii furnizate de celelalte unităţi din Weissach şi Bietigheim-Bissingen (Germania), Praga, Shanghai şi Nardò (Italia). Porsche Engineering România este specializată pe dezvoltarea de software şi pe transformarea digitală a automobilelor, cu preocupare pentru dezvoltarea integrală a autovehiculului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si