Close sidebar
Close sidebar

Portar argentinian, injunghiat mortal! Unul dintre suspecti este un fotbalist de la o alta echipa!

Portarul argentinian Facundo Espíndola de la echipa Almagro a fost injunghiat mortal, duminica dimineata, la iesirea dintr-un club, in urma unei altercatii intre mai multe persoane. Doua persoane au fost retinute in acest caz, intre care si atacantul formatiei San Telmo, Nahuel Oviedo.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bataia a avut loc in strada, la ora 6.30 dimineata, fiind implicate mai multe persoane. La un moment dat, una dintre acestea a scos un cutit si l-a injunghiat pe Facundo Espíndola in piept, acesta murind pe loc. Espindola avea 25 de ani.

Oviedo si un prieten al lui de nationalitate paraguayana au fost retinuti in timp ce se aflau in masina lor, un Peugeot 308 de culoare alba, care avea urme de sange. Dupa cateva ore a fost gasit si cutitul, la 15 strazi de locul faptelor.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Motivele bataii sunt necunoscute si politia crede ca cei doi fotbalisti nici macar nu se cunosteau.

Oviedo, in varsta de 28 de ani, a mai avut probleme cu justitia in 2011, cand a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru furt.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI