Close sidebar
Close sidebar

Portar, eliminat la un meci dupa ce a urinat pe teren

Portarul neo-zeelandez Max Crocombe, de la echipa Salford City, din a sasea liga engleza, a fost eliminat la meciul de sambata, cu Bradford Park Avenue, dupa ce a urinat pe teren.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Putem confirma ca portarul Crocombe a fost exclus pentru ca a urinat in timpul meciului. Nu glumim", a anuntat clubul Bradford Park Avenue pe Twitter.

  "Un spectator s-a plans de gestul portarului si a venit politia. Un angajat al clubului i-a spus sa nu faca acest lucru, dar el s-a dus intr-o parte a tribunei si a facut pipi. Eu nu am vazut ce s-a intamplat, dar arbitrul l-a eliminat dupa ce a aflat de la asistent", a declarat conducatorul Bradford PA, Colin Barker.

Portarul si-a cerut scuze dupa acest incident produs la un meci la care au asistat peste 500 de persoane.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Salford City, club detinut de fostele vedete de la Manchester United Gary si Phil Neville, Ryan Giggs, Nicky Butt si Paul Scholes, a castigat meciul, scor 2-1.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI