Porţi un aparat dentar mobil sau o gutieră dentară ? Avem o veste bună pentru tine! Curăţarea acestora nu mai este o problemă!

Porţi un aparat dentar mobil sau o gutieră dentară ? Avem o veste bună pentru tine ! Curăţarea acestora nu mai este o problemă!

Author: Mircea Pop miercuri 24 noiembrie 2021 , 18:45

Porţi un aparat dentar mobil sau o gutieră dentară ? Avem o veste bună pentru tine! Curăţarea acestora nu mai este o problemă!

Porţi un aparat dentar mobil sau o gutieră dentară ? Avem o veste bună pentru tine! Curăţarea acestora nu mai este o problemă!

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

- Dacă şi tu te afli printre cei care au avut parte de un tratament ortodontic cu aparat dentar care presupune utilizarea unei gutiere de contenţie

- Sau dacă şi tu eşti nevoit să porţi o gutieră de bruxism în timpul nopţii

- Sau dacă copilul tău poartă un aparat dentar metalic mobil, sau poate un disjunctor

- Sau poate foloseşti gutierele de tip Invisalign sau alte tipuri de gutiere ca parte dintr-un tratament ortodontic

Atunci ştii că aceste dispozitive orale pot acumula bacterii care le conferă un miros neplăcut.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Acomodarea cu proteza dentară. Ce se întâmplă în primele zile?

De câte ori nu ai întâmpinat o astfel de situaţie? De câte ori te-ai ferit să foloseşti dispozitivul oral doar pentru că mirosea urât şi nu îţi inspira încredere?

De acum există, însă, o soluţie specializată! Corega Pro Cleanser Orthodontics sunt tablete efervescente de curăţare a acestor aparate dentare şi gutiere dentare detaşabile, care sunt sigure si blânde cu materialele din care acestea au fost realizate, conform testelor de laborator.

Citeste si: 11 întrebari legate de curăţarea și întreținerea protezelor dentare. Răspunsurile specialiștilor

Este soluţia optima de curăţare care nu va deteriora suprafaţa dispozitivului oral, aşa cum se poate întâmpla dacă alegi să cureţi cu pasta de dinţi obişnuită, de exemplu, dar care are efecte excelente din punct de vedere a distrugerii acestor bacterii care determină acel miros neplăcut cauzat de bacterii.

Cere sfatul medicului tău ortodont sau stomatolog şi caută acum Corega Pro Cleanser Orthodontics in farmacii şi magazine!


Abonează-te pe
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si