O persoană l-a găsit pe bărbatul în vârstă de 25 de ani decedat și a sunat imediat la 112. Imediat a fost sesizată poliția.

Bărbatul avea o sfoară în jurul gâtului

Polițiștii Orașului Chitila au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în comuna Dragomirești Vale, un bărbat, a fost găsit fără suflare, având o sfoară împrejurul gâtului. La fața locului s-au deplasat polițiștii Orașului Chitila, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Citeste si: Un profesor a fost reţinut pentru că ar fi cerut favoruri sexuale unei eleve pentru a-i majora notele

În urma verificărilor au identificat persoana, în cauză fiind vorba despre un bărbat, cetățean nepalez, în vârstă de 25 de ani”, a transmis IPJ Ilfov.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a declarat decesul persoanei respective, precum și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul polițistului care a ucis-o pe Raisa. Este judecat pentru o nouă infracțiune

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

S-a deschis, de asemena, dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Cazurile de sinucideri continuă să ia amploare în România, iar cel din Timișoara, în care o mamă s-a aruncat împreună cu cei doi copii de pe un bloc de zece etaje, încă stârnește fiori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si