Close sidebar
Close sidebar

Posibile cupluri la Exatlon! Fanii şi-ar dori să îi vadă împreună până la finalul competiţiei fenomen

De-a lungul sezoanelor Exatlon, oamenii şi-au făcut preferaţi, iar de multe ori şi-au dorit să îi vadă împreună.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sezonul 2 Exatlon a adus în faţa telespectatorilor concurenţi puternici, dar si foarte plăcuţi din punct de vedere fizic. Astfel, nu a durat mult, iar fanii au început să îi cupleze. Cele mai multe posibile cupluri au existat în echipa Războinicilor. 

Oamenii au spus că văd la început ceva între Iulian Pîtea şi Ana Maria Otvoş, însă cei doi au declarat mereu că sunt ca nişte fraţi, dar apelativele de genul ”viaţă” pe care cei doi le folosesc le-au dat de bănuit fanilor. Apoi, s-a spus de Corina Petruţ, dar şi de Mădălina Linguraru că ar avea ceva chimie cu Pîtea, însă Războinicul şi-a căutat iubirea în altă parte, mai exact în echipa Mexicului, unde a găsit-o pe Ana Laura.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Nici Războinicul Alin Andronic nu a scăpat, mai ales ca fanele nu ştiu dacă este cuplat, iar Războinicul a lăsat loc de interpretări. Îmbrăţisările cu Beatrice sau cu Corina Petruţ le-au dat de bănuit internauţilor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI