"Dacă lucrează cineva la Facebook din lista mea, în afară de Mark, că e cam busy, ce spam e ăsta că scriu despre doi neica-nimeni?", a scris el pe Facebook dupa ce postarea a fost stearsa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Jurnalistul distribuise o stire despre faptul ca Violeta Varga a fost numita inspector scolar la ISJ Arad. Tanara, care are multe poze sexy pe retelele de socializare, este iubita fratelui prefectului de Arad.

Numirea in functie a tinerei s-a facut „peste noapte”, pentru ca, relateaza scrie SpecialArad.ro., de pe pagina Inspectoratului Scolar Arad lipseste anuntul oficial.

Potrivit presei locale, Violeta Varga a ocupat postul de director adjunct la Centrul Scolar de Educatie Incluziva, un post infiintat cu putin timp inainte, iar in mai putin de o luna ajunge Inspector scolar pentru Management institutional si Educatie permanenta, post eliberat de profesoara Tocaciu Mariana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si