Close sidebar
Close sidebar

Postarea jurnalistului Tiberiu Lovin despre inspectoarea sexy de la Arad a fost stearsa de pe Facebook

Jurnalistul Tiberiu Lovin a semnalat ca postarea lui cu inspectoarea sexy din Arad a fost stearsa de pe Facebook.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Dacă lucrează cineva la Facebook din lista mea, în afară de Mark, că e cam busy, ce spam e ăsta că scriu despre doi neica-nimeni?", a scris el pe Facebook dupa ce postarea a fost stearsa.

Jurnalistul distribuise o stire despre faptul ca Violeta Varga a fost numita inspector scolar la ISJ Arad. Tanara, care are multe poze sexy pe retelele de socializare, este iubita fratelui prefectului de Arad.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Numirea in functie a tinerei s-a facut „peste noapte”, pentru ca, relateaza scrie SpecialArad.ro., de pe pagina Inspectoratului Scolar Arad lipseste anuntul oficial.

Potrivit presei locale, Violeta Varga a ocupat postul de director adjunct la Centrul Scolar de Educatie Incluziva, un post infiintat cu putin timp inainte, iar in mai putin de o luna ajunge Inspector scolar pentru Management institutional si Educatie permanenta, post eliberat de profesoara Tocaciu Mariana.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI