Close sidebar
Close sidebar

Poștașii vor citi contoarele la energie electrică pentru cel puțin 24 de luni

Compania Naţională Poşta Română a câştigat licitaţia organizată de E-Distribuţie Muntenia, astfel că poștașii vor vedea cifrele înregistrate la consumul de energie electrică.

Madalina Grigore,

Poștașii vor citi indexurile contoarelor de energieelectrică.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

2000 de poștași vor citi contoarele la energie electrică pentru clienții din Bucureşti, Ilfov, Giurgiu, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiș, Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa şi Tulcea. 

Citeste si: Florin Cîțu promite plafonarea prețului la energie

Câte companii au concurat la licitație

Poșta Română a fost desemnată câștigătoarea licitației, în fața altor șase companii concurente specializate în acest tip de serviciu. Regulamentul prevede că indexurile contoarelor de energie se citesc cel puţin o dată la 6 luni. Iar în caz contrar, distribuitorii de curent vor fi obligaţi să plătească 100 de lei fiecărui client, potrivit unui proiect ANRE.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Citeste si: Vești bune pentru români: Guvernul a aprobat compensarea facturilor la energie și gaze

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI