Dana Luțu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Comercianții din piața Obor au scăzut prețurile la legume/fructe

„Am făcut turul pieței Obor și am constatat că aproape toți comercianții sunt dispuși să facă reduceri pentru românii care vor să țină postul Crăciunul chiar dacă nu cumpără cantități foarte mari. Aprovizionarea pentru o săptămână se încadrează între suma de 100-120 de lei.

Ca să vă faceți o idee o să vă spun că în acest coș am cartofi care costă 4 lei kilogramul, castraveți 15 lei kilogramul, dovlecei undeva la 10 lei kilogramul, vinetele 5 lei kilogramul, iar roșiile 15 lei kilogramul. Pentru aprovizionarea de săptămână să spun că suma se ridică la 70-75 de lei. Alături de mine este doamna Geanina care ne va spune ce preferă românii atunci când vin în piață.”

Geanina: „Loboda este la mare căutare, pentru că este preferată la ciorbă, spanacul, salată verde. Dar loboda este preferata tuturor, având în vedere că este sezonul rece și merge cu borșul acru.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dana Luțu, reporter Kanal D:  „Vorbeam de reduceri și am văzut că toți comercianții sunt dispuși să ofere reduceri. La cât lăsați?”

Geanina: „Lăsăm cât să fie convenabil pentru clienți, dar și pentru noi. De exemplu, legătura de lobodă este 2 lei, salata 5 lei, dar se poate și mai ieftin.”  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si