Un bărbat a incendiat apartamentul soției, în care cei doi locuiau împreună. Se pare că povestea de dragoste a fost încheiată în flăcări, cu mai multe apeluri telefonice către 112, date de soție, prin care atrăgea atenția asupra comportamentului pe care soțul ei îl manifesta.

A incendiat apartamentul soției

În orașul Techirghiol, un bărbat a determinat-o pe soția să efectueze mai multe apeluri către numărul unic de urgență, 112.

Primul apel efectuat de femeie către Poliția orașului Techirgiol a fost pentru avertizarea autorităților cu privire la comportamentul soțului său, care îi distrugea apartamentul.

În apartamentul femeii, cei doi soți locuiau împreună. Potrivit informațiilor transmise de Poliția orașului Techirghiol, femeia nu s-ar fi aflat în localitate și nici nu-și dorea să meargă la sediul poliției.

În aceste condiții, polițiștii au mers la apartamentul femeii, unde au constatat că bărbatul nu se manifesta cum a raportat soția sa.

În urma unor verificări, se pare că bărbatul voia să părăsească locuința soției.

Citește și: VIDEO- O fetița de 11 ani și-a încuiat bunicii în apartamentul pe care l-a incendiat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Femeia a apelat la 112, de mai multe ori, iar bărbatul a incendiat, după mai multe încercări, apartamentul acesteia.

Femeia a apelat la 112, de mai multe ori, iar bărbatul a incendiat, după mai multe încercări, apartamentul acesteia.

[Sursa foto: Freepik]

Câteva ore mai târziu, a urmat cel de-al doilea apel al soției către Poliție. De această dată, femeia îl acuza pe bărbat că încearcă să pătrundă în apartament.

Din nou, polițiștii s-au deplasat la locuința soției, unde l-au identificat pe bărbat, care a mărturisit că cei doi sunt de 7 ani împreună, locuiesc în acel apartament, doar că acum încerca să își ia lucrurile pentru a se muta.

Bărbatul a fost transportat la sediul poliției, unde autoritățile au întocmit un proces verbal cu cele constatate.

A treia oară a fost cu"noroc"

În jurul orei 21:00, femeia a telefonat pentru a treia oară către Poliția Orașului Techirgiol. De acestă dată, femeia a înștiințat polițiștii că soțul i-a incendiat apartamentul.

Deplasându-se pentru a treia oară la apartamentul femeii, polițiștii au observat că apartamentul era în flăcări. De această dată, bărbatul nu se mai afla la apartament.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Polițiștii au reușit să îl identifice câteva ore mai târziu, în orașul Techirghiol. Pe numele acestuia, autoritățile au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Citește și: VIDEO- Un copil de 9 ani a provocat un incendiu într-un bloc din Tecuci, după ce a dat foc unui cărucior de bebeluș. Ce s-a văzut pe camerele de supraveghere

 Soția apela la 112, iar soțul incendia locuința

Soția apela la 112, iar soțul incendia locuința

[Sursa foto: istockphotos]

"Ulterior, în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați, de proprietara apartamentului, cu privire la faptul că soțul său a dat foc acestuia. Bărbatul nu a fost găsit la fața locului, fiind depistat la scurt timp, în orașul Techirghiol. Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere. În cauză urmează a fi demarate verificări interne cu privire la modul de acțiune al polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Techirgiol", a transmis Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si