Adina Butar, tanara din Deva care a devenit cunoscuta in lumea muzicii electronice, a inceput sa lucreze impreuna cu Markus Schulz in urma cu sapte ani. Colaborarea i-a legat foarte mult si acum formeaza unul dintre cele mai fericite cupluri.

Markus Schulz: Eu și Adina ne-am întâlnit în studio. Mi-a plăcut vocea ei, am lucrat împreună în studioul meu din Miami, a fost totul profesional, timp de 6 luni, a fost chimie acolo.

Am fost împreuna nonstop, în turnee.

Adina Butar: Am recunoscut apoi, de obicei nu eram genul care să combine utilul cu plăcutul, dar, de data asta, a fost bine pentru că suntem căsătoriți. Acum, suntem fericiți și suntem bine.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea de dragoste ascunsă dintre Oana Zăvoranu și Mircea Badea: „Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat?”

Poveste de dragoste între o româncă și un DJ celebru

Markus a cerut-o pe Adina de sotie in Los Angeles in timpul unui show. S-a asezat in genunchi in fata multimii iar ea a spus DA.

Dupa sase luni cei doi s-au si casatorit si locuiesc in Miami.

Nunta a avut loc intr-un cadru de poveste. Mirii au inchiriat un resort din Ibiza si acolo si-au chemat cei mai apropiati prieteni. De atunci sunt mereu impreuna, acasa si la concerte. Mai mult, Adina si Markus si-au lansat recent o noua melodie impreuna.

Adina Butnar si Markus Schulz sunt, in aceste zile, in Romania si nu ar fi prima data cand Dj -ul se afla in tara noastra.

El si-a petrecut multe vacante aici si chiar a urcat pe scena UNTOLD.

In curand Adina si Markus vor incepe contructia unei case in Romania si se gandesc ca de acum sa isi petreaca verile in tara noastra si iernile in Miami. Oricum, in majoritatea anului vor fi plecati la concerte si evenimente.

Citeste si: Horoscop martie 2020. Cele trei zodii care vor avea o primăvară de aur!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si