Doamna Gina si domnul Mitica traiesc o poveste de dragoste adevarata. Si cum astazi intr-o zi sfanta era musai sa fie impreuna, au ales sa se plimbe cu vaporasul pe lacul Herastrau, mai ales ca accesul a fost gratuit.

„Vreau sa ma plimb cu vaporasul. Ne plimbam in fiecare an. Este coada cam mare, dar meri ta”, spune doamna Gina.

Pai, cum sa nu merite, cand sunt unul langa celalalt. Timpul parca zboara!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Declaratii de amor isi fac in fiecare zi, sau asa cum spun chiar ei se indragostesc din ce in ce mai mult unul de celalalt pe zi ce trece! "O iubiti? Da. Cat de mult? Mult! Deci, va fi o plimbare romantica, cu vaporasul? Si cu o cina romantica! Mai pe seara, nu acum. In fiecare zi, facem! Care este cea mai romantica cina pe care ati servit-o impreuna? Avem, da...

Snitele!".

Gina si Mitica nu au fost singurii care au sarbatorit Sfanta Maria si totodata Ziua Marinei in parcul Herastrau.

Este insusi, Neptun, zeul apelor cu barba alba si lunga. 02.37 +03.49 Asemenator valurilor, cu creste de spuma Va rog sa luati cuvantul domnule, Neptun!

Sute de oameni s-au ingramadit dis de dimineata sa plece la o plimbare cu vaporasul, pe lacul Herastrau si asta pentru ca astazi, toate plimbarile sunt gratuite.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si