Close sidebar
Close sidebar

Poveste impresionantă: Doi frați s-au regăsit după 30 de ani cu ajutorul Poliției

Doi frați s-au regăsit după 30 de ani. Anunțul impresionant a fost făcut de Poliția Română astăzi, pe pagina de Facebook.

Laura Macovei,

Poveste impresionantă: Doi frați s-au regăsit după 30 de ani cu ajutorul Poliției

[Sursa foto: Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Robert și Eduard, care au fost despărțiți la doar câțiva ani, în urma divorțului părinților, au avut parte de o reuniune.

Citeste si: Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a lovit și înjunghiat pasagerul din dreapta sa

Ruptura dintre cei doi a avut loc în 1992, atunci când Robert a plecat cu tatăl său în Alba Iulia, iar fratele lui, Eduard, a rămas cu mama sa în Târgu Jiu.

Regăsiți cu ajutorul Poliției

Cine ar fi crezut că poliția i-ar fi putut reuni pe cei doi? Din 1992 și până în prezent, Robert și Eduard nu au mai luat legătura.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Caz șocant: Tată şi fiu, agresaţi de alţi trei bărbaţi. Victimele au ajuns la spital

Robert a apelat la Poliție după trei decenii, timp în care susține că a fost măcinat de gândul că nu își va mai revedea fratele vreodată.

A durat o lună și jumătate până când polițiștii i-au identificat fratele, datorită unor cicatrici de pe mâna și piciorul stângi, semnalmente declarate de tatăl celor doi băieți.

Marți, Robert și Eduard s-au reîntâlnit, după 30 de ani, în sediul Poliției Gorj.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI