O adevărată minune a avut loc la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu" din Iași! Acolo, medicii au reușit cu succes să elimine în totalitate o tumoare cerebrală de 3 cm, deși șansele nu erau foarte mari! 

Mama Mirunei, emoționată că operația a decurs bine

Acum, pacienta, o fetiță de doar 5 luni de zile din județul Galați se recuperează și în sfârșit poate spera la o viață normală.

Părinții ei sunt acum nespus de fericiți că micuța lor în sfârșit este bine. Mama Mirunei a fost cea care a observat că cea mică vărsa, deși la Galați toate analizele ei erau bune. Mai departe, bebelușul a fost transferat la Iași pentru mai multe investigații.

„Când am ajuns la Galați, toate analizele de sânge erau bune, dar ea totuși vomita. Și nu știam ce să facem cu ea. Doctorii de la Galați ne-au spus să venim aici, la Iași. Când am ajuns la Iași, i s-a făcut CT și RMN și ne-au spus că are tumoare și lichid la cap. A fost operată pentru lichid, a doua oară pentru tumoare și acum sperăm să fie bine. Din ce în ce vedem semne că zâmbește, gângurește singură, dă din mânuțe, din picioare. Însă este foarte greu. Este o minune de la Dumnezeu.

Le mulțumim doctorilor că sunt foarte amabili. Mulțumim din suflet. Dumnezeu să le dea sănătate. Nu sunt cuvinte să le mulțumesc”  a declarat Nicoleta Hurdui, mama fetiței, potrivit  Mediafax.

Operație bebeluș Iași

Miruna, un bebeluș de doar cinci luni a fost operată la cap.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Pixabay]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Exclusiv! Ce au în comun tragedia de la Lupeni și drama de la Zalău. Detaliile la care nimeni nu s-ar fi gândit: "Așteptarea lor este una și ce se întâmplă în viață este dezamăgitor"

Femeia a mai spus că mai are acasă un băiețel și o fetiță, însă băiatul are handicap. Cu toate astea, nu a fost clipă în care mama să se dea bătută, deoarece simțea că Dumnezeu o poate ajuta să treacă peste acest necaz.

Medicii au descris-o pe Miruna ca fiind o luptătoare

Și medicii au spus că întreaga procedură a fost o provocare pentru echipa medicală, însă și Miruna i-a ajutat enorm deoarece a luptat neîncetat pentru viața ei. 

”După ce am deschis calea anatomică către leziune, această tumoare, parcă a ieșit singură. Copiii sunt o minune, sunt o minune în viața părinților. Sunt o minune în viața noastră ca națiune. Și sunt o minune prin ceea ce reușesc să facă cu viața lor. Este un luptător acest copil și mă bucur că am participat la salvarea vieții acestuia”, a spus doctorul Lucian EVA, manager la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu" Iași.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Operație bebeluș Iași

O operație a unui bebeluș de doar 5 luni a decurs cu succes la Iași.

[Sursa foto: Colaj Pixabay & Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si