Un cuplu de vloggeri americani a fost cu adevărat cucerit de felul în care arată Brașovul.

Aceștia au venit în oraș, l-au vizitat și au postat ulterior imaginile, fără să fie limitați în ceea ce privește cuvintele deosebite aduse experienței trăite la poalele Tâmpei.

Citește și: Biertan a primit distincția “Comuna comunelor României”

Povestea a doi americani, cuceriți de România Povestea a doi americani, cuceriți de România 

[Sursa foto: Captură Facebook- Delightful Travellers]

Cuplul a fost fermecat de acest oraș

Pozele lor au început cu cadre de la Turnul Negru, locul în care Centrul Istoric al Brașovului se vede foarte bine. Unul dintre ei l-a întrebat pe celălalt dacă a meritat efortul de a urca până la turn. Fără nicio ezitare, răspunsul a fost pozitiv. 

”Absolut! Uită-te la acea priveliște. Nu putem trece cu vederea cât de drăguț și fermecător este acest oraș”, îi răspunde americanca, scrie adevărul.ro.

Aceștia au traversat Centrul Istoric, ajungând pe Aleea de sub Tâmpa. Au fost cu adevărați entuziasmați să vadă orașul dintr-o parte opusă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Bun venit în Brașov, tuturor! Cred că este foarte posibil ca astăzi să fi găsit cel mai frumos orășel din lume.

Suntem la doar două ore nord de București, în Transilvania și acesta este unul dintre cele mai populare orașe din România, așa că suntem nerăbdători să vedem despre ce este vorba”, spun cei doi.

Citește și: 5 lucruri pe care să le pui la punct înainte de a pleca într-o vacanță

Povestea a doi americani, cuceriți de România

Povestea a doi americani, cuceriți de România

[Sursa foto: Captură Facebook- Delightful Travellers]

Cei doi s-au bucurat de priveliștea spectaculoasă de pe Aleea de sub Tâmpa

Vloggerii au vrut să urce și cu telecabină, însă fiind luni și extra sezon, nu funcționa. Cei doi s-au mulțumit cu priveliștea de pe Aleea de sub Tâmpa.

Plimbarea lor i-a făcut să fie puțin obosiți, însă au observat literele de pe Muntele Tâmpa, cu care este scris numele orașului.

Mai mult decât atât, aceștia au remarcat că au două variante de a urca până în vârf, dar telecabina nu funcționa, iar pe jos ar fi durat 45 de minute.

Au renunțat în acest caz, chiar dacă se gândeau că vor avea parte de o priveliște deosebită, de la peste 960 de metri.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Aceștia nu au uitat să le transmită compatrioților faptul că Transilvania este patria lui Dracula, cu referire la Castelul Bran.

Povestea a doi americani, cuceriți de România

Povestea a doi americani, cuceriți de România

[Sursa foto: Captură Facebook- Delightful Travellers]

Ulteior, aceștia s-au plimbat prin oraș. Arhitectura, dar și Piața Sfatului i-a impresionat cu adevărat.

Aceștia erau încântați să vadă Muntele Tâmpa.

Mai mult decât atât, cei doi au căutat pe internet și au aflat faptul că în zonă s-au realizate filme americane. Vloggerii consideră acest lucru un omagiu adus Hollywood-ului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si