Oamenii legii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobila "Frații Buzești" din Craiova au găsit-o pe Maria citind o carte în timp ce bea un ceai fierbinte într-o sală de kickboxing.

Citește și: Noi detalii în cazul Mădălinei: Polițiștii americani au făcut publice imaginile cu ultima apariție a fetiței de 11 ani

Maria a găsit în acest sport un drum pentru a depăși greutățile vieții, iar sala de antrenament i-a devenit mai apoi cea de-a doua casă.

Adolescenta provine dintr-o familie cu 8 frați, cu venituri și posibilități foarte reduse. De mai bine de doi ani, tânăra locuiește într-o încăpere amenajată în sala de sport, acolo unde se antrenează până la epuizare.

De ce surpriză au avut parte Maria și Andrei

"Maria are grijă și de unul dintre frați, Andrei, care îi urmează pasiunea pentru kickboxing. Vor să își urmeze împreună visul de a ajunge la competițiile internaționale și pentru asta se antrenează continuu. Antrenorul le-a devenit a doua familie și îi sprijină necondiționat", au transmis jandarmii în urma.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Povestea lui Marius, bărbatul care nu a participat la serbarea fiicei sale pentru că era rușinat de cum era îmbrăcat

Jandarmii craioveni au aflat că Maria își dorea un televizor pentru a urmări anumite antrenamente și competiții de kickboxing, așa că jandarmii Grupării Mobile i-au făcut o vizită surpriză și i-au îndeplinit dorința cu puțin timp înainte de Crăciun.

Citește și: Tzancă Uraganu trece prin momente dificile. Un apropiat a scăpat ca prin minune de la moarte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si