”Isi vinde jucariile ca sa isi cumpere haine de iarna. Cam asa procedeaza un baiat de 10 ani. L-am gasit in Mioveni, gangul de la dispensar (langa Codimpex). Nu stiu mare lucru despre el, a zis ca parinţii sunt divorţaţi. Mi-a spus ca vrea sa isi cumpere haine si un zmeu”, a scris un DJ din Mioveni care l-a vazut pe baiat pe strada.
 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Politist, atacat cu pietre de huligani

Sunt doi fraţi, cel mare- care isi vinde jucariile, are 10 ani, iar cel mic are 7 ani. Locuiesc impreuna cu mama si bunica materna in blocul M3, scara C, de pe Bulevardul Dacia din Mioveni. Baiatul isi vinde jucariile la gangul de langa dispensarul din Mioveni, foarte aproape de ultima staţie de maxi-taxi din Mioveni, pe partea stanga, la vreun kilometru de Primarie.

Copilul trebuie ajutat, asta e clar. insa nu cred ca ar fi o soluţie buna sa li se dea bani parinţilor, in ideea ca acestia ii vor cumpara haine. Parinţii sunt divorţaţi. Din cate stiu, mama are unele probleme psihice, iar tatal copiilor este alcoolic. Bunica isi varsa des nervii pe baieţel, al carui prenume e Ninel. Am auzit-o de multe ori din strada cum il injura ”, a declarat pentru Adevarul Laura Anton, o tanara care sta vizavi de blocul in care locuieste baiatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si