În ciuda tuturor nenorocirilor de care a avut parte, povestea lui Alessio Vivaldini, un italian în vârstă de 39 de ani, a avut un final fericit.

"După acea zi, când mi-am scris povestea pe Facebook, am primit o mie de telefoane și o mie de mesaje de la oameni amabili cu o inimă uriașă. Am primit multe oferte de muncă, chiar și în străinătate. Am găsit un acoperiș și un loc de muncă în orașul meu! Este un lucru de nedescris.

Vă mulțumesc pentru tot, pentru tot ce mi-ai dat, chiar și pentru un simplu cuvânt”, a fost mesajul postat de Alessio Vivaldini pe pagina sa de Facebook.

Povestea bărbatului care și-a pierdut casa, locul de muncă și apoi a ajuns pe străzi. Incredibil ce i-a salvat viața

Citește și: Povestea femeii care a crescut într-o colibă de pe o insulă fără apă curentă sau electricitate, iar acum este pilot

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La scurt timp după ce a ajuns pe stradă, italianul a reușit să supraviețuiască doar datorită sprijinului oferit de fundația Caritas și a unor prieteni, dar și foști colegi: Alessio a dormit și a locuit în parc și lângă o biserică, notează jurnaliștii străini.

O postare pe Facebook i-a salvat viața

A trăit în condiții groaznice, timp de o lună, până când a postat un apel de ajutor pe Facebook. "Din păcate mi-am pierdut casa și munca de 4 săptămâni, acum dorm pe strada. Vă cer ajutorul să-mi găsesc un loc de muncă, chiar și pentru puținu bani. Vreau să câștig cinstit și să nu merg la cerșit", a

scris el pe 26 iulie trecut pe Facebook, mesaj care i-a salva viața.   

Mesajul bărbatului în vârstă de 39 de ani a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, acumulând peste 5.000 de aprecieri și distribuiri, dar și peste o mie de comentarii.

Povestea bărbatului care și-a pierdut casa, locul de muncă și apoi a ajuns pe străzi. Incredibil ce i-a salvat viața

Citește și: Povestea emoționantă a unei tinere românce care a fost adoptată în Italia: „ Cineva mi-a spus să mă întorc în România”

Cu puțin mai mult de 48 de ore de la postare, a venit o propunere concretă: o organizație non-profit din Mantua i-a oferit nu doar un loc de muncă, ci și cazare.

"Va mulțumesc tuturor pentru interesul si angajamentul de a ma contacta. Am găsit cazare și un loc de muncă", a fost mesajul postat de bărbat pe Facebook.

Citește și: Povestea dureroasă a unei bunici din România care se luptă pentru a-și vedea nepoții. Familie destrămată de plecarea în Italia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si