Este calvarul pe care il traiesc zi de zi acesti doi soti intr-o capitala europeana, in care semenii si autoritatile au ferecat cu lacat pana si omenia! Sarmanii de ei isi duc traiul precum cainii vagabonzi. Si-au incropit culcus intr-o scara de bloc.

Au fost aruncati in fundul iadului inca din 2013, cand autoritatile i-au evacuat dintr-o locuinta sociala.

Atunci s-au lasat amagiti, spune ei, de un batran, bolnav si el, care le-a promis un acoperis deasupra capului doar sa il ingrijeasca. Cu chiu, cu vai, s-au inteles vreme de trei ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Dumnealui consuma multe bauturi alcoolice, din banii nostri, bineinteles, si i-am spus ca ne-am saturat... Nu iti mai dam bautura... sau ia-ti cu banii tai", povesteste Zanica Spataru.



Atunci i-ar fi azvarlit pe usa fara sa clipeasca, povesteste femeia.

Cata putere sa zaca in sufletul acestei femei ca sa indure atata chin? Iar durerea nu le-o alina nici autoritatile si nici vecinii, ci, culmea, un strain.

Tulburat de povestea lor de viata, italianul ii sprijina cum poate.

Barbatul tintuit in scaun cu rotile are o pensie si ar putea plati o chirie sociala numai ca autoritatile le-ar fi spus ca nu au unde sa ii cazeze.

Desi am solicitat un punct de vedere, reprezentantii primariei sectorului 5 nu s-au obosit pana la aceasta ora sa ne raspunda.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si