Close sidebar
Close sidebar

Povestea barbatului tintuit intr-un scaun cu rotile care traieste impreuna cu sotia intr-o scara de bloc: "Poate nu ne lasa Dumnezeu"

Cumplita soarta le-a fost data unei femei si sotului ei, care e tintuit intr-un scaun cu rotile! Sunt condamnati sa duca o viata de caine intr-o scara de bloc! Iata imaginile neputintei si ale nepasarii! Va avertizam ca acestea au un puternic impact emotional!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Este calvarul pe care il traiesc zi de zi acesti doi soti intr-o capitala europeana, in care semenii si autoritatile au ferecat cu lacat pana si omenia! Sarmanii de ei isi duc traiul precum cainii vagabonzi. Si-au incropit culcus intr-o scara de bloc.

Au fost aruncati in fundul iadului inca din 2013, cand autoritatile i-au evacuat dintr-o locuinta sociala. Atunci s-au lasat amagiti, spune ei, de un batran, bolnav si el, care le-a promis un acoperis deasupra capului doar sa il ingrijeasca. Cu chiu, cu vai, s-au inteles vreme de trei ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Dumnealui consuma multe bauturi alcoolice, din banii nostri, bineinteles, si i-am spus ca ne-am saturat... Nu iti mai dam bautura... sau ia-ti cu banii tai", povesteste Zanica Spataru.



Atunci i-ar fi azvarlit pe usa fara sa clipeasca, povesteste femeia.

Cata putere sa zaca in sufletul acestei femei ca sa indure atata chin? Iar durerea nu le-o alina nici autoritatile si nici vecinii, ci, culmea, un strain. Tulburat de povestea lor de viata, italianul ii sprijina cum poate.

Barbatul tintuit in scaun cu rotile are o pensie si ar putea plati o chirie sociala numai ca autoritatile le-ar fi spus ca nu au unde sa ii cazeze.

Desi am solicitat un punct de vedere, reprezentantii primariei sectorului 5 nu s-au obosit pana la aceasta ora sa ne raspunda.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI