Potricit Adevarul.ro, falsul calugar care solicita ajutor pentru un schit si-a acuzat superiorii ca i-au facut avansuri sexuale.

Calin Cristi a depus la dosar o delegatie, un carnet de student, o legitimatie emisa de Schitul „Nasterea Maicii Domnului” si certificatul de inregistrare fiscala a schitului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„In sarcina petentului s-a retinut ca: la datele de 1.09.2016, 2.09.2016 si respectiv 10.9.2016 a fost surprins de patrula de jandarmi, in timp ce apela la mila trecatorilor, starnind dispretul si indignarea acestora, acesta avand o atitudine recalcitranta la adresa patrulei de jandarmi. Petentul nu a facut proba contrarie celor retinute de agentul constatator, dimpotriva, a recunoscut in toate cele trei situatii ca a apelat la ajutorul persoanelor din zona in scopul strangerii de bani pentru lacasul de cult pe care il reprezinta si nu pentru sine, astfel ca aceasta circumstanta i-ar da dreptul sa desfasoare astfel de activitati. Fata de aceste  considerente, va respinge plangerea contraventionala formulata de petenti”, arata Judecatoria Hateg. Solutia a fost contestata, iar dosarul a ajuns la Tribunalul Hunedoara.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si