Close sidebar
Close sidebar

Povestea campionului international la karate care traieste intr-un grajd, in apropiere din Bucuresti

Alexandru este un tanar de 14 ani, campion national si international la karate, care traieste intr-un grajd din Chiajna, in apropiere de Bucuresti. A fost parasit de tatal lui cand era mic, iar mama face tot ce ii sta in putinta pentru a-i oferi cele necesare.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Povestea lui este extrem de emotionanta. S-a inscris la karate cand era in clasa a patra, iar de atunci a adunat numeroase medalii, care atarna pe peretii grajdului, transformat in locuinta. Tanarul a castigat medalia de aur la Campionatul Balcanic din Serbia. Nu se opreste aici. Are planuri mari de viitor.

"Chiria e pe la vreo 5 milioane, de unde sa platesc? In jur de 7 milioane atât este salariul meu şi mai am 820 alocatia lui Alexandru plus ce mai muncesc eu pe la o cucoana, strâng pet-uri”, afirma Sanda Dumitru, mama lui Alex, potrivit Digi24.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Aproape 200 de sportivi şi prieteni ai copilului au participat la un cros caritabil, ca sa adune bani şi sa il ajute sa aiba o locuinta decenta.

„Vrem sa-i dam avansul pentru o locuinta. In jur de 5 mii de euro avem nevoie ca sa facem un credit pentru o locuinta”, spune Diana Enea Ciocirlan, antrenoarea lui Alex.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI