Nu stim cat de reala este povestea, dar morala din ea este una extrem de puternica si chiar merita distribuita. "NU VA URCATI BAUTI LA VOLAN" pentru ca acest lucru poate distruge destine.

Mai jos redam povestea asa cum s-a viralizat ea in mediul online.

"Până la lacrimi!
Într-o zi am mers la magazin să fac cumpărături, şi dintr-o dată am observat casierul vorbind cu un băiat nu mai mult de 5 sau 6 ani.

Casierul spune:
– Îmi pare rău, dar nu ai destui bani pentru a cumpăra această păpuşă.
Apoi, băieţelul s-a întors spre mine şi întreabă:
– Domnule, еste аdevărat ca nu am destui bani?
Am numărat banii şi am spus:
– Dragul meu, nu ai suficienţi bani pentru a cumpăra această păpuşă. Băieţelul a continuat să ţină păpuşa în mână.
După ce am achitat cumpărăturile, din nou, m-am dus la el şi l-am întrebat de ce îşi dorea această păpuşă …?
– Această păpuşă îi plăcea mult surioarei mele.
Aş dori să-i fac un cadou de ziua ei!
Aş vrea să-i dau păpusa mamei mele, ca să i-o transmită surioarei mele, când va pleca la ea!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

… Ochii lui erau atît de trişti când vorbea
– Sora mea a plecat la Dumnezeu.
Aşa mi-a zis tata, şi a zis că în curând va pleca şi mama la Dumnezeu, şi eu m-am gândit că va lua păpuşa si o să i-o dea surioarei mele.
…. Inima mea sa oprit.
Băieţelul s-a uitat la mine şi a spus:
– I-am spus tatălui meu ca mama să nu plece pînă nu vin eu de plimbare.


Apoi mi-a arătat o poză în care el este fericit şi zâmbitor. – Vreau ca mami să ia poza mea cu ea, astfel sora mea nu ma va uita.
Şi a adăugat:
– O iubesc pe mama mea şi nu vreau să plece, dar tata spune că ea trebuie să meargă la sora mea mai mică. Apoi se uită din nou la păpuşă cu ochi trişti … Mi-am luat repede portofelul şi i-am zis băiatului:
– Poate mai numărăm odată banii, dacă tu zici că sunt de ajuns pentru a cumpăra păpuşa?
Da … Eu cred că am destui bani pentru a cumpăra păpuşa!
Fără ca să vadă el, am adăugat o parte din bani si din nou şi am început să numărăm. Au fost suficienţi şi încă au mai rămas.
Băieţelul a spus:
– Mulţumesc, Doamne, pentru că mi-ai dat bani!
Apoi s-a uitat la mine şi a adăugat:
– Ieri seară, înainte de culcare am cerut lui Dumnezeu să-mi dea bani pentru a cumpăra o păpuşă pentru sora mea ca sa i-o transmit prin mama mea! El m-a auzit! Am vrut, de asemenea, să am suficienţi bani pentru a cumpăra un trandafir alb pentru mama mea, dar nu am îndrăznit să-i cer de la Dumnezeu. Dar El mi-a dat destui bani pentru a cumpăra păpuşa şi un trandafir. Mama mea iubeşte trandafirii albi! …
Am terminat cumpărăturile îngândurat. Din capul meu nu ieşea acest băiat. Apoi mi-am amintit că acum două zile într-un articol de ziar local, era scris despre un om beat cu un camion, care a lovit o femeie şi o fetiţă.
Fetiţa a murit imediat la faţa locului şi femeia era în stare critică. Familia trebuia să decidă pentru a opri aparatul care o ţinea în viaţă, pentru că tânăra femeie nu va mai ieşi din comă.

Oare această familie este a băiatului, care a vrut să cumpere păpuşa pentru surioara lui? După două zile într-un ziar a fost publicat un articol în care ziceau că acea tânără a murit …
Eu nu am reusit să ţin lacrimile … Am cumpărat un trandafir alb şi am mers la înmormântare … Fata tânără, îmbrăcată în alb, într-o mână avea o păpuşă şi o fotografie, şi pe de altă parte, avea un trandafir alb. Am plecat cu lacrimi în ochi, şi am simţit că viaţa mea se va schimba acum … Nu voi uita niciodată dragostea pe care băiatul o avea pentru mama şi sora lui!

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Vă RUGAM NU VA URCATI IN STARE DE EBRIETATE LA VOLAN!!! Puteţi distruge nu numai viaţa voastră! #SHARE, vă rog."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si