Close sidebar
Close sidebar

Povestea care te lasa fara grai. Are doar 5 anisori si nu isi poate atinge sora, pentru ca o raneste. Pielea ii este crapata si plina de coji groase. Anastasia are nevoie de ajutorul nostru

Ar vrea sa mangaie obrajii surioarei mai mici, stie insa ca ar putea sa o raneasca. Palmele ii sunt atat de aspre si de crapate, incat orice gest de afectiune lasa urme dureroase. Este povestea unei fetite de 5 ani ale carei maini sunt acoperite de coji groase, de parca ar avea piele de soparla.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Privirea agera si zambetul sincer si generos nu tradeaza la prima vedere suferinta acestei fetite. Pumnii sunt stransi. In felul acesta ochii curiosilor nu vor mai privi insistent palmele ei. Sufera de o dermatita atopica de ani buni si niciun tratament nu a functionat.

Mariu Binca, tatal Florentinei
" Tot nu-i trece cu tot felul de alifii, cu antibiotice, sapunuri, creme"

"Tot timpul ai manutele asa aspre?
Da.
Chiar daca iti da mami cu crema tot asa sunt?
A fost mai rau.

"Mai zice cateodata ca nu e si ea un copil normal. Ii zic ca este un copil normal, dar trebuie sa suportam durerea"

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

Alaturi de Anastasia si ceilati doi frati, Florentina se simte in largul ei si nu-si ascunde palmele. Ar vrea sa o poata mangaia pe surioara cea mica, insa se teme ca nu cumva sa ii zgarie obrajorii fini.

Mama spune ca intaia oara i-a observat palmele pe cand Florentina avea doar 2 ani. De atunci, manutele ei nu s-au vindecat niciodata complet.

"Se forma o coaja, apoi se crapa, ii dadeam cu alifie...exact asa"

Familia traieste din banii de alocatii si castigul tatalui. Munceste cu ziua pe unde apuca si cand apuca.

Parintilor li se rupe sufletul atunci cand copila le sopteste ca si-ar dori ca palmle sa i se vindece. Nu au bani de investigatii amanuntile iar analizele care pot depista alergiile si intolerantele nu sunt decontate de stat.

Actrita Ani Cretu, care este mama unui copil cu probleme de sanatate trage un semnal de alarma.

Dragi parinti, va semnalez ca in societatea noastra exista niste copii perfecti sanatosi pana in momentul in care intra in contact cu alergenul.

Ce facem cu ei?

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI