E tot timpul pe fuga, iar acul, ata si masina de cusut ii sunt cei mai buni prieteni.

A inceput croitoria de la 16 ani si nici acum, la aproape 70, nu poate renunta la meseria care a facut-o celebra si pe meleaguri americane. Doamnele care locuiesc in Florida spun ca si daca s-ar muta la sute de kilometri distanta, tot ar veni dupa ea.

„E cea mai buna, este o maestra in ceea ce face si nu m-as duce in alta parte si n-as lasa nimic nimanui altcuiva. N-am incredere in altcineva, pentru ca stiu ca Gioirgina poate face magie”, spune o clienta.

„Giorgina este cea mai faimoasa creatoare de rochii romanca pe care toata lumea o iubeste. E foarte talentata, poate sa transforme masura 4 in masura 14 sau invers. Masura 14 o transforma in masura 4. Poate face orice. Este ca un magician”, sustine Daren Dvoor, proprietara magazinului unde lucreaza Giorgina.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Americanii ii spun Giorgina, pentru ca Geta era prea greu de pronuntat pentru ei, iar romanca noastra nu uita sa le spuna clientelor ca vine din Romania, locul din care ajung si articole vestimentare extrem de apreciate.

Nu trebuie sa fii tras prin inel pentru ca o rochie sau un taior sa iti vina bine. Giorgina stie sa faca adevarate minuni, chiar si pentru doamnele care porta masura XXL.

Daren Dvoor: „Avand o marime diferita, au nevoie de retusuri extrem de fine pentru tinutele lor, iar ea este grozava. Poate sa faca adevarate miracole pentru clientele noastre”.

„Daca nu sunt pe talie, vin sa le fixez pe talia lor. Si de aceea ma apreciaza, pentru ca stapanesc meseria”, povesteste romanca.

Le ia masurile din priviri, iar la mana are intotdeauna o bratara plina cu bolduri pe care le infige cu precizie in tesaturile fine.

„Pe Giorgina o iubesc! Are mereu grija de mine. Daca imbrac eceva, stie numaidecat cum trebuie modificat si in felul acesta nici nu trebuie sa-mi mai fac griji.S-a dus in Romania si mi-a cumparat de acolo materialul pentru rochie”, spune o alta clienta.

Si domnii calca pragul atelierului romancei noastre, care de peste 20 de decenii isi face cu mandrie meseria peste Ocean.

„Eu urasc gulerul tricourilor, asa ca orice tricou imi cumpar, il aduc la ea sau i-l trimit si il modifica exact pentru mine”, spune un client.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si