„Ahmed si-a vandut tot ce avea, pentru a-si salva sotia si pentru a-i usura suferinta”, a declarat un prieten al familiei, Mohamed al-Shenawi, relateaza evz.ro.

Pareau ca lucrurile sa se indrepte, astfel ca cei doi s-au au decis sa se intoarca in Egipt. Au ales zborul de luni spre Cairo fiind extrem de nerabdatori sa ajunga la cei trei copii ai sai, lasati acasa cu bunici lor.

Insa, avionul nu a mai ajuns.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„L-am sfatuit sa accepte porunca lui Dumnezeu si sa caute tratament în Egipt, dar el a insistat sa faca aceasta calatorie. A plecat la Paris cu sotia, lasandu-si copiii cu mama. Au stat acolo o luna si apoi s-au intors, la bordul avionului care n-a mai ajuns, si ei nu vor mai ajunge niciodata acasa”, a mai povestit barbatul îndurerat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si