Dragoș-Florin era subinspector de poliție în Sturz și ocupa, la doar 24 de ani, funcția de șef al departamentului de Poliție din localitatea Cristuru Secuiesc. Tânărul s-a stins din viață în urma unui accident cumplit de mașină.

Citeste si: Scene șocante! O fetiță de 1 an, lovită cu bestialitate de propria mamă. Femeia se răzbună pe fostul soț, plecat în străinătate

Tragedia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în județul Harghita, în jurul orei 23:30.

Mai exact, potrivit IPJ Harghita, accidentul s-a produs vineri pe D.N.13/C, în localitatea Betești, dinspre Municipiul Odorheiu Secuiesc către Cristuru Secuiesc. 

"Un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în județul Harghita. Un autoturism în care se aflau trei persoane a intrat violent într-un copac”, se precizează în postarea de pe Facebook a paginii ”Polițiști- Uniți suntem puternici”. 

Citeste si: Un bărbat și-a ucis soția în bătaie. Femeia a decedat din cauza unei hemoragii interne

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Totodată, în postare se menționează că o echipa operativă s-a deplasat la locul tragediei și a constatat faptul că, un bărbat în vârstă de 36 de ani, în timp ce conducea mașina personală, în localitatea Betești, deplasându-se din direcția Municipiul Odorheiu Secuiesc către Cristuru Secuiesc, a intrat în coliziune cu un copac situat pe marginea drumului.

În momentul producerii impactului, în autoturism se mai aflau alte trei persoane.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 24 de ani s-a stins din viață, iar șoferul și alți doi pasageri ai vehiculului au suferit leziuni, fiind transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Incident șocant la Oscaruri. Will Smith l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock pentru că a făcut o glumă despre soția sa

Oamenii legi ajunși la fața locului au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei bărbatului de 36 de ani. De asemenea, polțiștii din Harghita au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

,,Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei!!!”, se ma menționează pe pagina de Facebook ”Polițiști- Uniți suntem puternici”. 

Citeste si: Marele premiu la Loto 6/49 în valoare de aproximativ 3 milioane de euro a fost câștigat în București


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si